• 您好,欢迎访问湖南成人高考网!  
  • 湖南成人高考网提供湖南各院校成考辅导报名,咨询电话:0731-89903663
城市:
成考系统:

湖南2019年成人高考高起点《英语》词汇与结构练习题及答案

2019-07-26 09:47:08   来源:成考复习资料    点击:

  【摘要】下面是2019年成人高考高起点《英语》词汇与结构练习题及答案,供各位同学参考和学习。

成考复习资料

  下面是2019年成人高考高起点《英语》词汇与结构练习题及答案,供各位同学参考和学习。

  Vocabulary and Structure

  (一)

  1. Tom arrived at the office and discovered that he had _______ his door key.

  A. lent

  B. borrowed

  C. lost

  D. no

  2. The beautiful scene left a deep _______ on the foreign visitors.

  A. thought

  B. idea

  C. thinking

  D. impression

  3. The room is a little small; _______ it is so hot.

  A. in addition

  B. in addition to

  C. additional

  D. adding

  4. I wish I ______ her address yesterday.

  A. know

  B. had known

  C. would known

  D. knew

  5. It ______ yesterday. The ground is still wet now.

  A. must have rained

  B. was raining

  C. rained

  D. had rained

  6. If you will do that, please take me into ________.

  A. think

  B. thinking

  C. thought

  D. account

  7. My pen has _______ ink.

  A. run out of

  B. a few

  C. run away

  D. no little

  8. There are, of course, bad teachers as well as ________.

  A. good one

  B. some good

  C. good ones

  D. those good

  9. “______ haste, the less speed” is good advice he often gives us.

  A. More

  B. The more

  C. The morer

  D. Morer

  10. You do look _______. You are not at all like a person who has been ill in bed for years.

  A. good

  B. well

  C. sad

  D. disappointed

  参考答案:

  1.C 2.D 3.A 4.B 5.A 6.D 7.A 8.C 9.B 10.B

  (二)

  1. Some people like to eat apples. But some prefer bananas _______ apples.

  A. to

  B. for

  C. with

  D. against

  2. I _______ here two years ago.

  A. moved to

  B. have moved

  C. have moved to

  D. moved

  3. He is _______ strong a man ________ he can lift ten stones like this one.

  A. such…so

  B. so…that

  C. such a …that

  D. so a …for

  4. It _______ they who lent me the television.

  A. was

  B. is

  C. were

  D. are

  5. A famous Canadian doctor expressed the value of hobbies by saying, “______ man is really happy without a hobby.”

  A. Not

  B. Without

  C. No

  D. None

  6. _______ as he is, he can‘t understand the English film.

  A. A student of English

  B. Though a student of English

  C. Student of English

  D. Being a student of English

  7. The old in the country _______ taken good care of.

  A. have

  B. has

  C. is

  D. are

  8. Not a single mistake _______ in the test.

  A. he made

  B. did he make

  C. he has made

  D. made he

  9. ______ my surprise, I got a high grade in this test.

  A. For

  B. To

  C. To be

  D. On

  10. She never agree _______ you, did she?

  A. to

  B. with

  C. in

  D. at

  参考答案:

  1.A 2.D 3.B 4.A 5.C 6.C 7.D 8.B 9.B 10.B

  想获取更多关于成考复习资料的相关资讯,如成人高考报名时间、报考条件、考试时间、备考知识、录取查询、相关新闻等,敬请关注湖南成人高考网(www.xueli9.com)或关注官方微信公众号“湖南成考中心”​​​​​​​如有更多疑问也可以直接联系我们招生老师,联系电话:0731-89903663

上一篇:湖南2019成人高考高起点《语文》考前提分练习及答案         下一篇:湖南2019年高起点语文复习资料-成人高考高起点语文古诗习题

湖南成人学历提升便捷服务

考试时间:10月26、27日】

成人高考报名系统 成人高考成绩查询入口
距2019全国成人高考 : 仅剩
立即咨询学历专员
湖南成考网
学历咨询专员(谭老师)
(扫一扫咨询)
加入湖南成考公众号
湖南成考网
微信公众号
(扫一扫关注)